Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Szent Imre ifjúsági fesztivál


Szent Imre Ifjúsági Fesztivál

2007. április 13-14-15. Székesfehérvár


A program

A távolról érkezőket már péntek este fogadjuk. Szombaton reggel Varga László atya bevezető előadásával kezdetét veszi az ünneplés, zenei programokkal, játékkal, sok vidámsággal, beszélgetésekkel, éjszakába nyúlóan nyitva tartó templomokkal... Este a Gável Testvérek koncertje jelentős eseménye lesz az egész napos együttlétnek. Vasárnap pedig Püspök Atya által bemutatott közös ünnepi szentmisében búcsúzunk el egymástól, de a Szent Imre és Szent Erzsébet Év további eseményein viszontláthatjuk egymást. A programról bővebb információkat a Fesztivál honlapján találsz: http://szentimre.communio.hu


A részvétel

A Fesztivált a Székesfehérvári Egyházmegye szervezi 14 és 35 év közötti katolikus ifjúsága számára, és szeretettel várjuk a többi magyar egyházmegyék fiataljait is, illetve azokat a hasonló korú barátaitokat, akik esetleg nem gyakorló katolikusok, de szívesen ünnepelnének velünk együtt katolikus keresztény lelkületben, elfogadva az Egyház kínálta értékeket.  A feltételekről, a rendezvény házirendjéről szintén a Fesztivál honlapján illetve összekötődnél tudhatsz meg többet: kérünk, olvasd el ezeket az információkat!


A jelentkezés

Fontos, hogy időben jelezd részvételi szándékodat, hiszen a szervezőknek készülniük kell a vendégek fogadására. Ha részt szeretnél venni a Fesztiválon, akkor töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot, vágd le, és juttasd el területi összekötődhöz, akinek nevét és elérhetőségét, ha máshol nem, akkor a honlapon megtalálhatod. A jelentkezési lapon mindenképpen jelezd, hogy mikor érkezel, és hogy szükséged van-e szállásra. A szervezők egyszerű, hálózsákos tornatermi szállást biztosítanak két éjszakára a résztvevőknek, külön lány- és fiúszálláson. Ha itt akarsz aludni, ne felejtsd otthon az izolírodat és hálózsákodat! Bővebb információkat a http://szentimre.communio.hu honlapon találsz.

 

A jelentkezés folyamatában fontos időpont: 2007. március 18. Akik eddig az időpontig jelentkeznek, azok számára a Fesztivál részvételi hozzájárulása 500.-Ft. A később jelentkezőknek 1000.-Ft-ot kell fizetniük. A részvételi hozzájárulást a jelentkezési lappal együtt kell eljuttatnod összekötődhöz. Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, az ehhez szükséges információkat szintén a http://www.szentimre.communio.hu honlapon találod meg. Ebben az esetben jelentkezési lapodhoz csak a befizetés igazolását kell csatolnod.

 

 

Képtár


Kurultaj Kollégium a Népfőiskolán
2019. október 3-4.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kampányfórum rendezvény - Hőgyész
Kölcsey Kör: Mikor lesz békesség az Úzvölgyében?
Helyszín: Polgárok Háza

Időpont: 2019. szeptember 18. (szerda), 18 óra
Lovarda ünnepélyes megnyitó
Helyszín: Lakitelek Népfőiskola - Hungarikum Liget - Lovarda 

Időpont: 2019. szeptember 28. (szombat), 11 óra
További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép