Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Lakossági fórum a betelepítési kvótáról Kiskunfélegyházán
2016. szeptember 21.

Lezsák Sándor országgyűlési képviselő és a Nemzeti Fórum kiskunfélegyházi helyi szervezete az illegális bevándorlásról és a betelepítési kvótáról tartott lakossági fórumot szeptember 20-án, kedden 18 órától Kiskunfélegyházán, a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

A zsúfolásig megtelt teremben először Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót az est házigazdájának, Lezsák Sándornak, a Magyar Országgyűlés alelnökének, a Bács-Kiskun megye 4. számú választókerület országgyűlési képviselőjének.

Lezsák Sándor arról beszélt, hogy egészséges magyarság tudattal kell rendelkeznünk, ahogy egészséges Európa tudattal és egészséges veszélytudattal is. Meg kell tudnunk védeni magunkat, az országunkat és Európát is. Ezért október 2-án mindenkinek el kell menni és nemmel kell szavazni a népszavazáson – hangsúlyozta a képviselő, majd hozzátette, hogy erős felhatalmazást kell adni a kormány számára, mert még sok kemény tárgyalási forduló előtt állunk migráns ügyben.

Lakossági fórum a betelepítési kvótáról Kiskunfélegyházán

Lezsák Sándor a fórum folyamán arról is beszélt, hogy egyúttal erős Magyarországra, erős magyar hadseregre, erős polgárőrségre van szükség, mert bármikor történhetnek természeti, vagy történelmi katasztrófák, amikor meg kell védenünk szülőföldünket.

Trianon esetében sajnos nem volt országos népszavazás, pedig, ha lett volna, az embereknek lehetőségük lett volna elmondani a véleményüket az akkori döntésekről és biztosan másként alakult volna a történelmünk. Most van lehetőség, most el lehet menni és el is kell menni véleményt nyilvánítani - mondta Lezsák Sándor.

Lakossági fórum a betelepítési kvótáról Kiskunfélegyházán

A köszöntéseket követően a lakossági fórum első meghívott előadója, dr. Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár prezentációját hallgathatták és tekinthették meg a jelenlévők. Bitay Márton térképekkel és ábrákkal illusztrált előadásában felvázolta a jelenlegi geopolitikai helyzetet és ismertette az illegális bevándorlásról, a betelepítési kvótáról eddig meghozott uniós döntéseket. Az államtitkár azt is elmondta, hogy a migráció egy valóságos probléma, melynek következményei lehetnek.

Az est másik vendége Földi László biztonságpolitikai szakértő volt, aki arról beszélt, hogy egykori hírszerzőként hogyan látja az Iszlám Állam felemelkedését és terjeszkedését. Előadásában elmondta, hogy véleménye szerint az Iszlám Állam vezetői profi katonákból és hírszerzőkből áll, akik nagyon tudatosan építették fel hatalmukat és befolyásukat.

Lakossági fórum a betelepítési kvótáról Kiskunfélegyházán

Az est házigazdája, Lezsák Sándor zárszavában arra buzdított mindenkit, hogy védjük meg Magyarországot az október 2-i népszavazáson.

Lizik-Varga Katalin

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban.


Képtár


Kurultaj Kollégium a Népfőiskolán
2019. október 3-4.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Faluszépítő Társaskör XI. összejövetele
Időpont: 2019. december 17., 18 óra

Helyszín: Lakitelek, Művelődési ház
Zoboralja Értékfeltáró Kollégium Zárókonferenciája
Időpont: 2019. december 14., 10 óra

Helyszín: Pográny, Kultúrház
Képviselői fogadóóra Kiskunfélegyházán
Időpont: 2019. december 13., 16 óra

Helyszín: Polgármesteri Hivatal
További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép