Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán
2016. december 6.

Női NB I-es rangadóval zárult a kiskunfélegyházi Karácsonyi Kupa, amelynek döntőjében a házigazda Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a veretlen és listavezető Hajdúböszörményi TE-t fogadta december 4-én a Kész Arénában.

A döntő előtt külön köszöntötték az év női futsaljátékosát, Nagy Anettet, akinek Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke adta át az MLSZ díját.

A finálé taktikus játékot hozott, egyik csapat sem kockáztatott. A vezetést az Astra szerezte meg, de Halászi Kinga korai góljára Benkő Mónika válaszolt (1-1). A mérkőzés hajrájában mindkét együttes előtt adódott gólszerzési lehetőség, mikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent Pádár Anita jó ütemben érkezett és néhány másodperccel a vége előtt eldöntötte a Karácsonyi Kupa, valamint a három pont sorsát (1-2).

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A négycsapatos futsal torna bronzmérkőzését a Debreceni Egyetemi AC nyerte, 8-4-re legyőzte az Airnergy FC-t.  A Karácsonyi Kupa fináléjában két hatpontos együttes találkozott. Az Astra és a Hajdúböszörmény is megverte a Debreceni Egyetemi AC-t és az Airnergy FC-t december 3-án, a torna első napján.

December 4-én a Debreceni Egyetemi AC és az Airnergy FC mérkőzése, valamint az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC és a Hajdúböszörményi TE összecsapása a Karácsonyi Kupa mellett beszámított a női futsal NB I-es bajnokságba. Kettős tét és nagy várakozás előzte meg a finálét, háromesélyes találkozóra lehetett számítani.

Kevés teret hagytak egymásnak a csapatok. Zártan, fegyelmezetten védekeztek. Az első félidőben 1-1 gól mellett kapufákat láthattak a nézők, nyílt maradt az Astra - Hajdúböszörmény találkozó. Helyzetek és akciók gyors labdaszerzésekből alakultak ki. A második félidő legnagyobb ziccerét a hajdúböszörményiek hagyták ki, de a berobbanó játékosuk közelről nem találta el az üres kaput. Az Astra is harcosan játszott, Nagy Anett jó tartotta meg a labdát elöl, amivel veszélyes helyzeteket teremtett. A döntetlen szagú mérkőzés az utolsó pillanatokban dőlt el a Hajdúböszörmény javára.

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A mérkőzés mellett a Karácsonyi Kupát is a hajdúböszörményiek nyerték. Másodikként az Astra, harmadikként a DEAC, negyedikként az Airnergy FC zárt.

A díjakat, az érmeket és a kupákat Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere, dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő és Szamosi Endre sporttanácsnok, önkormányzati képviselő adta át.

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A különdíjakról a csapatok edzői szavaztak. A legjobb kapusnak a hajdúböszörményi Torma Lillát választották. A legjobb mezőnyjátékos az Astrás Gál Tímea lett. A gólkirálynői címet a hajdúböszörményi Vígh Renáta szerezte meg 5 találattal.

felegyhazikozlozny.eu

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Képtár


Kurultaj Kollégium a Népfőiskolán
2019. október 3-4.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Faluszépítő Társaskör XI. összejövetele
Időpont: 2019. december 17., 18 óra

Helyszín: Lakitelek, Művelődési ház
Zoboralja Értékfeltáró Kollégium Zárókonferenciája
Időpont: 2019. december 14., 10 óra

Helyszín: Pográny, Kultúrház
Képviselői fogadóóra Kiskunfélegyházán
Időpont: 2019. december 13., 16 óra

Helyszín: Polgármesteri Hivatal
További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép