Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Felhívás
2016. június 29.

A CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) igénybevétele számos feltételhez kötött. Természetesnek tartom, hogy az érdekeltek döntésük előtt tájékozódnak.

Postai úton választókerületem valamennyi lakásába elküldöm ezt a felhívást. Kérem, bocsásson meg, ha a CSOK-ban nem érdekelt, és fölöslegesen rabolom az idejét.

A CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) igénybevétele számos feltételhez kötött. Természetesnek tartom, hogy az érdekeltek döntésük előtt tájékozódnak. Történik ez bankfióknál, takarékszövetkezetnél, lakossági fórumokon, interneten, a média világában. Az is természetes, hogy az érdekeltek a saját helyzetükre keresik a választ, a lehetséges megoldást. Sokakat elutasítottak, sokan pedig nem találtak olyan hozzáértő, hiteles válaszadóra, aki egyéni sorsukra, élethelyzetükre adtak volna megbízható választ.

Ezúton arra kérem az érdekelteket, hogy augusztus 30-ig nevemre levélben (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.), vagy drótpostán (sandor.lezsak@parlament.hu) küldjék el kérdéseiket, helyzetüket, hogy szakemberekkel megtaláljuk a legjobb megoldást, megvalósítási lehetőséget.

A CSOK-programmal kapcsolatban a nyári hónapokban az alábbi helyeken és időpontokban tartok CSOK-fogadóórát, biztosítok lehetőséget a személyes beszélgetésre, amikor szakemberekkel (Család- és ifjúságügyért felelős államtitkárság, Nagycsaládosok Országos Egyesülete) lehet találkozni, és lesz lehetőség az egyéni élethelyzetekhez megtalálni a legjobb megoldást.

Izsák, Városháza – 2016. július 18. (hétfő) 15.00-18.00

Kiskunmajsa, Városháza – 2016. augusztus 15. (hétfő) 15.00-18.00

Kiskunfélegyháza, Városháza – 2016. augusztus 29. (hétfő) 15.00-18.00

Lakitelek, Népfőiskola – 2016. szeptember 5. (hétfő) 15.00-18.00

Nem tudom, hogy mennyien jönnek el a CSOK-fogadóórára. Ha előzetesen, legalább egy héttel levélben, drótpostán bejelentkezik, akkor a bejelentkezők számához mérten hívok szakembereket, így a CSOK-fogadóórán a várakozási idő is csökken. Akik előzetesen nem jelentkeznek be, azokat is várom, de számoljanak azzal, hogy hosszú ideig kell várakozniuk.

Köszönöm figyelmét, várom az érdekeltek leveleit, tapasztalatait, panaszát, javaslatait!


Természetesen más ügyekben is várom levelüket. A megoldások megtalálásában segítségemre lesz Lenkei Róbert politikai munkatársam (lenkei.robert@gmail.com). A lakiteleki Népfőiskola vezetőjeként, szívesen küldök tájékoztató anyagot a Népfőiskola felújításáról és a Nemzeti Művelődési Intézettel történő együttműködésről.

Lakitelek, 2016. június 27.

Üdvözlettel:

Lezsák Sándor
országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP)
a Nemzeti Fórum elnöke

 

2016. július 1-jétől megszépülve, megújulva ismét várja vendégeit a lakiteleki Népfőiskola uszodája és termálfürdője. A nyitvatartásról és az árakról további részletek a Népfőiskola honlapján. www.nepfoiskola.lakitelek.hu

Képtár


Kásler Miklós miniszter előadása, valamint Megyer Márta és Kis-Tóth Ferenc kiállításának megnyitója
2019. június 14.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kölcsey Kör: Új arcok, régi harcok II.
Budapest, Polgárok Háza
2019. április 10. 18:00
XIX. Lakiteleki Filmszemle
A nevezési lapok és a filmek beküldési határideje: 2019. október 4.
Mindszenty szoboravatás és szentelő, valamint Mindszenty Emlékérem átadó

Petőfiszállás-Pálosszentkút kegytemploma 
2019. március 23. 10:30

További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép