Hírek
Személyes
Írások, interjúk
Országgyűlés
Választókerület
Képtár
Érdekesség
Elérhetőség
Hírek, aktualitások
Félegyházán tanácskoztak a térség polgármesterei
2014. november 5.

A választókerület polgármesterei számára tartott értekezletet Lezsák Sándor országgyűlési képviselő a Városházán. Az összejövetelen egyebek mellett az aktuális pályázati lehetőségekről tájékoztatták a települések vezetőit.

Kiskunfélegyháza polgármestere bízik abban, hogy eredményes együttműködést tud kialakítani a város. Csányi József a térségre vonatkozó fejlesztési elképzeléseket is ismertette az értekezleten.

Félegyházán tanácskoztak a térség polgármesterei

A munkaértekezleten Kiskunfélegyháza polgármestere kiemelte, ha a települések összefognak, és közösek a terveik, akkor sokkal nagyobb hatékonysággal képviselhetik a régiót. Csányi József hozzátette, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésnek fontos szerep jut az uniós pénzek elosztásában, de abban is nagy lehetőség van, hogy a Mezőgazdasági Minisztérium államtitkársága Kecskemétre költözik. Véleménye szerint az összefogás azért is kiemelt jelentőségű, mert kormányzati szinten is kedvezőbben ítélhetik meg a terveket. Félegyháza polgármestere elmondta, az elmúlt hetekben nagy volt az érdeklődés az ipari park iránt, négy vállalkozás komoly szándékkal kereste fel az önkormányzatot. Ezen a héten egy bécsi székhelyű textilipari cég vette fel a kapcsolatot a várossal.

Félegyháza országgyűlési képviselője gratulált a választókerület megválasztott polgármestereinek. Lezsák Sándor egyúttal támogatásáról biztosította a települések vezetőit. A politikus elmondta, már 16 éve tart munkaértekezleteket a polgármesterek számára. Ezek a találkozók egy-egy kiemelt témakörrel foglalkoznak, de lehetőség van megyei és kormányzati vezetőkkel is találkozni.

Az értekezleten ezúttal az aktuális pályázati lehetőségek kaptak kiemelt figyelmet. A későbbi tanácskozások rendszeres vendége lesz Dr. Fekete Gyula közgazdász, a rendszerváltó parlament tagja, valamint Lenkei Róbert, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés képviselője.

Ambrus Róbert         

(Forrás: FélegyháziTV.hu)

További fotók ide kattintva megtekinthetők a képtárban


Képtár


Akadálymentes nap a Népfőiskolán
2019. június 29.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Áttekintő táblázatÁttekintő táblázat

Kereső
OK

Meghívók
Kölcsey Kör: Új arcok, régi harcok II.
Budapest, Polgárok Háza
2019. április 10. 18:00
XIX. Lakiteleki Filmszemle
A nevezési lapok és a filmek beküldési határideje: 2019. október 4.
Mindszenty szoboravatás és szentelő, valamint Mindszenty Emlékérem átadó

Petőfiszállás-Pálosszentkút kegytemploma 
2019. március 23. 10:30

További meghívókTovábbi meghívók

Lakitelek


TovábbTovább

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


HírekSzemélyesÍrások, interjúkOrszággyűlésVálasztókerületKéptárÉrdekességElérhetőség
© Lezsák Sándor - Webmester - Régi honlap - Oldaltérkép