Hírek
Személyes
√ćr√°sok, interj√ļk
Orsz√°ggy√Ľl√©s
V√°laszt√≥ker√ľlet
Képtár
√Črdekess√©g
El√©rhet√Ķs√©g
HŪrek, aktualitŠsok
√Ālljunk ki Magyarorsz√°g√©rt! c√≠mmel tartottak lakoss√°gi f√≥rumot Kiskunf√©legyh√°z√°n
2017. mŠjus 11.

√Ālljunk ki Magyarorsz√°g√©rt c√≠mmel tartottak lakoss√°gi f√≥rumot a kiskunf√©legyh√°zi v√°rosh√°za d√≠szterm√©ben, melynek h√°zigazd√°ja Lezs√°k S√°ndor orsz√°ggy√Ľl√©si k√©pvisel√Ķ volt. A rendezv√©ny vend√©ge Solt√©sz Mikl√≥s egyh√°zi, nemzetis√©gi √©s civil t√°rsadalmi kapcsolatok√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r el√Ķad√°s√°ban a migr√°nsv√°ls√°gr√≥l besz√©lt.

Az √°llamtitk√°rt, az Orsz√°ggy√Ľl√©s aleln√∂k√©t, valamint a megjelenteket Cs√°nyi J√≥zsef, Kiskunf√©legyh√°za polg√°rmestere k√∂sz√∂nt√∂tte.

Mint mondta: A mai kereszt√©ny Eur√≥pa egyik legnagyobb kih√≠v√°sa el√Ķtt √°llunk, amelyben eddig a magyar korm√°ny igen j√≥l teljes√≠tett, de azt gondoljuk, nem el√©g egyszer-k√©tszer elmondani. Folyamatosan az emberek tudat√°ban kell tartani, hogy azokat az √©rt√©keket, amelyeket √©vezredek alatt √Ķseink fel√°ll√≠tottak, meg kell v√©deni.

√Ālljunk ki Magyarorsz√°g√©rt! c√≠mmel tartottak lakoss√°gi f√≥rumot Kiskunf√©legyh√°z√°n

A lakoss√°gi f√≥rum megnyit√°s√°t k√∂vet√Ķen a rendezv√©ny vend√©ge Solt√©sz Mikl√≥s, egyh√°zi, nemzetis√©gi √©s civil t√°rsadalmi kapcsolatok√©rt felel√Ķs √°llamtitk√°r el√Ķad√°s√°ban kifejtette, hogy ha most nem √°llunk ki a nemzet√ľnk√©rt, akkor a j√∂v√Ķben nem lesz helyett√ľnk, aki ki√°lljon.

Az államtitkár szerint közösségben és nemzetben kell gondolkoznunk.

Unok√°inkt√≥l kaptuk ezt a f√∂ldet √∂r√∂kbe √©s nek√ľnk meg kell √Ķrizn√ľnk a term√©szeti kincseit, meg kell √Ķrizni az √©p√≠tett √∂r√∂ks√©get, meg kell √Ķrizni a hitet, a kereszt√©nys√©get √©s a magyar nyelvet is ‚Äď hangs√ļlyozta Solt√©sz Mikl√≥s. Mint mondta: Amennyiben a migr√°ci√≥ ilyen √ľtemben folytat√≥dik √©s mi pedig f√∂ladjuk azt az √°ll√°spontot, amit egy√©bk√©nt az orsz√°g t√∂bb mint 80 sz√°zal√©ka mag√°√©nak vall, akkor mindezt a kincset amit kaptunk, nem tudjuk √∂r√∂k√ľl hagyni √©s ezzel visszaford√≠thatatlan folyamatokat ind√≠tunk el √©s hatalmas nagy b√Ľnt k√∂vet√ľnk el a k√∂vetkez√Ķ nemzed√©kekkel szemben. Hozz√°teszem, hogy nyilv√°n felel√Ķs √©s emberi kereszt√©nyi magatart√°s az, hogy ahol lehet, ott pedig seg√≠ts√ľnk.

√Ālljunk ki Magyarorsz√°g√©rt! c√≠mmel tartottak lakoss√°gi f√≥rumot Kiskunf√©legyh√°z√°n

Lezs√°k S√°ndor a f√≥rumom els√Ķsorban a konzult√°ci√≥s √≠vek kit√∂lt√©s√©re b√≠ztatta a jelenl√©v√Ķket.

Az est folyam√°n is sokakban felmer√ľlt a k√©rd√©s, hogy mi lesz itt? Lezs√°k S√°ndor szerint ‚Äěigenis, mi lesz√ľnk itt‚ÄĚ. A vesz√©lytudat most is ide szervezett benn√ľnket a V√°rosh√°z√°ra ‚Äď mondta a honatya, majd hozz√°tette: ¬†am√≠g ez a vesz√©lytudat eg√©szs√©ges √©s nem es√ľnk p√°nikba, am√≠g meg tudjuk √Ķrizni a j√≥zan esz√ľnket √©s √ļgy megtal√°lni a k√∂vetkez√Ķ l√©p√©st, igenis van es√©ly√ľnk! Lezs√°k S√°ndor szerint a vesz√©lytudat nemcsak benn√ľnket szervez egy√ľv√©, hanem K√∂z√©p Eur√≥pa m√°s orsz√°gait is, mert mint mondta, mindny√°junknak van mint f√©lteni.

Lizik-Varga Katalin

Tov√°bbi fot√≥ink ide kattintva megtekinthet√Ķk a k√©pt√°rban

 


KťptŠr


Kurultaj Koll√©gium a N√©pf√Ķiskol√°n
2019. október 3-4.
TovŠbbi kťpekTovŠbbi kťpek

EsemťnynaptŠr
Ńttekintű tŠblŠzatŃttekintű tŠblŠzat

Keresű
OK

MeghŪvůk
Falusz√©p√≠t√Ķ T√°rsask√∂r XI. √∂sszej√∂vetele
Id√Ķpont: 2019. december 17., 18 √≥ra

Helysz√≠n: Lakitelek, M√Ľvel√Ķd√©si h√°z
Zoboralja √Črt√©kfelt√°r√≥ Koll√©gium Z√°r√≥konferenci√°ja
Id√Ķpont: 2019. december 14., 10 √≥ra

Helysz√≠n: Pogr√°ny, Kult√ļrh√°z
K√©pvisel√Ķi fogad√≥√≥ra Kiskunf√©legyh√°z√°n
Id√Ķpont: 2019. december 13., 16 √≥ra

Helyszín: Polgármesteri Hivatal
TovŠbbi meghŪvůkTovŠbbi meghŪvůk

Lakitelek


TovŠbbTovŠbb

Linkek

Linkek

Nemzeti Fórum

Lakiteleki N√©pf√Ķiskola

MindszentyLogo.jpg

Linkek

Linkek

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kereszténydemokrata Néppárt

Fidelitas

 

 


H√≠rekSzem√©lyes√ćr√°sok, interj√ļkOrsz√°ggy√Ľl√©sV√°laszt√≥ker√ľletK√©pt√°r√Črdekess√©gEl√©rhet√Ķs√©g
¬© Lezs√°k S√°ndor - Webmester - R√©gi honlap - Oldalt√©rk√©p